Magneds wederom beste bureau van Nederland in de Emerce100!

Voor de tweede maal op rij Nr.1 in de categorie ‘Digital Agency Fullservice'

279376 ma%20banner%20680x340 dbb1a3 original 1525360888

In de jaarlijkse EMERCE100, verschenen op 4 mei 2018, komt Magneds wederom als aanvoerder uit de bus in de categorie ‘Digital Agency Fullservice’ (middelgroot).

Uit het imago-onderzoek van dit jaar staat Magneds, in haar categorie, opnieuw trots bovenaan met 5 1/2 van de 7 sterren. In totaal zijn deze editie binnen 46 categorieën 632 Nederlandse bedrijven beoordeeld.

 

De Emerce 100

Kennisplatform Emerce geldt als autoriteit in online business en marketing en stelt nu al voor het dertiende jaar de ‘Emerce100’ samen. Een speciale jaarlijkse uitgave waarin de beste 100 e-businessbedrijven van Nederland staan vermeld. Die top 100 komt tot stand door een onderzoek onder beslissers in online marketing.

 

De stem van opdrachtgevers

Ruim duizend beslissers in de branche beoordeelden in het onderzoek de prestaties van hun leveranciers in het afgelopen jaar. Dit imago-onderzoek doet Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. De top 100 biedt opdrachtgevers houvast bij het kiezen van bureaus in de onlinebranche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding.

 

Indeling Digital Agencies

De hernoemde categorie Fullservice Digital Agency (voorheen Internetbureaus Fullservice) is ingedeeld in drie categorieën: ‘groot’, ‘middelgroot’ en ‘klein’. ‘Grote’ bureaus hebben honderd of meer medewerkers en/of een omzet vanaf zeven miljoen euro. Bureaus met meer dan vijfentwintig medewerkers en minder dan honderd medewerkers en/of een omzet van één tot zeven miljoen euro worden in de Emerce100 ‘middelgroot’ genoemd. ‘Klein’ zijn bureaus met minder dan vijfentwintig medewerkers en/of een omzet van minder dan één miljoen euro.