FRIESLANDCAMPINA EUROSPAREN WINT IN LONDEN!

Magneds is samen met opdrachtgever FrieslandCampina op 19 juni afgereisd naar Londen voor de uitreiking van de prestigieuze Loyalty Magazine Awards. Deze awards worden toegekend aan toonaangevende, innoverende en ‘best practice’ toepassingen binnen de loyalty industrie over heel de wereld.

Uit een selectie van sterke internationale finalisten heeft Eurosparen, als grootste FMCG loyaliteitsplatform van Nederland, de award voor beste loyalty programma binnen Food Retail gewonnen.

283516 magneds%20loyalty%20magazine%20awards%202018%20fc 30130d large 1529578241

Het Jury commentaar

"Een indrukwekkend voorbeeld van loyalty in FMCG die zorgt voor een verbinding van alle verschillende kanalen met de consument. Deze sterke fastmover bouwt aan persoonlijke relaties met individuen over de verschillende merken heen."

FrieslandCampina Eurosparen

Met meer dan 1.2 miljoen deelnemende consumenten is Eurosparen het grootste FMCG loyaltyplatform van Nederland. Het platform heeft zich sinds 2009 ontwikkeld van digitaal spaarprogramma tot compleet activatieplatform voor merken als Campina, Optimel, Chocomel en Vifit.

 

Dankzij unieke codes op verpakkingen maakt Eurosparen het voor FrieslandCampina mogelijk om de consument te identificeren en te leren kennen, persoonlijk met hen te communiceren en te activeren met digitale shopperactivaties. Opgebouwde data biedt kansen om alle marketing en sales activiteiten te optimaliseren en de consument nog beter te dienen.

Vorig jaar won Magneds samen met Heineken nog een recordaantal van vier loyalty awards voor Heineken Biertegoed.