Spaar mee met Supercor

Spaanse supermarktketen Supercor lanceert haar online activatieplatform voor web. Het eerste spaarprogramma start met JBL als partner. Een multidisciplinaire campagne met een online & offline promotie.

306425 supercor 2501d3 original 1552570846

Hoe werkt het

Een volle spaarkaart bevat 5 zegels. Hiermee ontvang je korting op een geselecteerd assortiment van JBL. Koop voor 10 euro of tank voor 30 euro bij Supercor, Supercor Exprés, Opencor en Stop&Go en ontvang 1 zegel met een code en logo. Deze double-value zegels zijn geldig voor de winkelactie als voor de online campagne.

Online shop

Voer 5 codes in op de website en de digitale spaarkaart is compleet. Deze is meer dan 30% korting waard op geselecteerde JBL producten in de online shop.

Winkel actie

Supercor heeft ook een speciale promotie voor de JBL GO2, een product alleen beschikbaar in de winkel. De 'double-value' zegel is ook geldig voor deze instore promotie and kan gespaard worden met een fysieke spaarkaart.

Breng muziek mee waar je ook gaat met JBL speakers, koptelefoons en kids assortiment. Kijk op www.supercorjbl.es voor meer informatie over het spaarprogramma.