Cécémel bestaat 70 jaar en trakteert!

Wie jarig is, trakteert! En Cécémel weet als geen ander een feestje aan te kleden. Samen met Magneds ontwikkelde onze zuiderburen van FrieslandCampina België een winactie rondom het jarige merk. 

314822 cecemel%2070%20trakteert1 69c157 large 1559647210

Activatie rondom het merk

Het LeefLekker platform brengt alle FrieslandCampina campagnes onder 1 dak, waardoor de bezoeker slechts met 1 account aan hoeft te melden om te profiteren van lopende acties. Voor FrieslandCampina de ideale plek om haar merken onder de aandacht te brengen om zo consumenten te activeren en te identificeren. Sparen, winnen, geld-terug acties, enz. Dit platform biedt alle facetten van een loyaliteitsprogramma en blijft dus elke keer boeiend om naar terug te keren. 

 

Elke dag een Cécémel feestje

Vanaf 13 mei staat Cécémel in ’t zonnetje, met een winactie! Koop een van de deelnemende producten en vul de code online in. Beantwoord de wedstrijdvraag en ontdek meteen of je gewonnen hebt. Deelnemers maken kans op een Cécémel-verjaardagsfeest, inclusief partybus! Maar er kan ook een koelkast vol Cécémel producten voor je klaarstaan…en die toffe koelkast mag je meteen houden. En de overige winnaars, kunnen zelf de slingers ophangen en een feestje maken, met de Cécémel partypakketten. Wie nodig jij uit op je feestje?

 

Deze campagne loopt van 13 mei tot en met 31 december.

Kijk voor meer informatie op acties.leeflekker.be