Pathé All Stars - een feestje voor filmfanaten

309731 pathe%20persbericht 70c76e large 1555483282

Sinds april 2019 heeft bioscoopketen Pathé een eigen loyaliteitsprogramma. Met een digitale pas krijgen bezoekers punten bij elke aankoop, die kunnen worden ingewisseld voor korting of gratis producten. Zo maak je je bioscoopbezoek nog leuker.

 

App

Met dit beloningsprogramma genieten vaste Pathé bezoekers van extra’s. Het loyaliteitsprogramma heeft geen fysieke pas, maar een app die op een smartphone gedownload kan worden. Hiermee hebben bezoekers Pathé All Stars altijd op zak en kun je eenvoudig laten scannen bij de kassa in de bioscoop.

 

Punten delen of sparen

Als je regelmatig een nieuwe film kijkt, spaar je gemakkelijk voor leuke extra’s. En met Pathé All Stars kun je niet alleen punten sparen, maar je kunt ze ook delen. Ook handig: je kunt gerust een ticket of drankje voor een vriend(in) voorschieten. Iedere keer dat je punten verdient in de All Stars app, is het namelijk mogelijk om ze te houden of te delen. Door ze te delen, ontvangt diegene de helft van de punten en krijg je nooit ruzie over wie er dit keer de punten mag houden. Wie neem jij mee?