10 jaar Eurosparen - een mijlpaal in loyalty land!

327173 es%2010%20jr%20newsroom 0eab0b large 1565792159

Magneds ontwikkelde 10 jaar geleden voor FrieslandCampina het eerste online spaarprogramma in de FMCG branche: www.eurosparen.nl. Inmiddels een begrip en voor velen een voorbeeld voor een succesvol loyalty programma.

 

Het succes van Eurosparen

Dagelijks krijgen de website en app tienduizenden bezoekers die samen duizenden codes invoeren. Een waardevol communicatie- en saleskanaal. De spaarshop blijft interessant voor terugkerende bezoekers, een tastbaar voordeel, dankzij een maandelijkse dosis aan nieuwe, verrassende deals. Ook voor de partners is er een win situatie, dankzij de hoge merkbinding en betrokkenheid van de consumenten.

 

Wie jarig is, trakteert!

Eurosparen viert van 15 augustus tot en met 9 oktober feest. Tijdens deze feestweken zijn er diverse winacties & superdeals voor alle trouwe spaarders. Zo ontvangt de 72 miljoenste code 2 kaarten voor de première van Anastasia. De rijkste spaarder, met het meeste saldo, wint een verrassingsweekend voor 2 personen van Flywise. En iedereen kan meedoen aan merkenjacht; een soort bingo, waar je de codes invult van alle verschillende merken en kans maakt op een duo arrangement voor 2 personen bij Thermen Bussloo. En nog vele andere mooie prijzen. Hoe meer codes je invoert, hoe meer kans je maakt om te winnen.